Hlavní obsah
Článek

Jednou z hvězd IV. mladoboleslavského ročníku Roztančeného divadla se stane i herečka Vanda Hybnerová (55). Ta na tiskovce k charitativní akci budila velkou pozornost, nikoliv však tancem, ale svým milým společníkem.

„To je pes starší dcery, náš Franta,“ pochlubila se Super.cz herečka, která chlupáče občas bere i na zkoušky do divadla. I tam nejspíš přičichl ke komediantskému řemeslu a svůj talent několikrát předvedl také na tiskovce, kde se roztomilým způsobem zapojoval do konverzace.

Franta ale rozhodně není jen domácí mazlíček na rozptýlení svých páníčků.

„Když byla dcera ještě na střední škole a měla čas, tak s ním trénovala dogdancing (psí sport, který spočívá v tom, že pes pod vedením psovoda provede sérii cviků v rytmu hudby - pozn. red.) a připravovala ho na canisterapeutické zkoušky (terapie, při níž kontakt se psem pomáhá postiženým a opuštěným lidem - pozn. red.). A dokonce i na nahánění ovcí, ale těch se bojí, takže to není ideální pastevecký pes,“ prozradila herečka, kterou nyní čeká příprava, aby na podzim pod vedením tanečníka Martina Šimka zazářila na parketu v Městském divadle Mladá Boleslav.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám