Hlavní obsah
Článek

Po zkáze amazonských pralesů a dalších lesních porostů v jiných koncích světa, které pohltil žár, teď celebrity oplakávají další katastrofu. Hurikán Dorian, který zpustošil Bahamy, nenechal tentokrát chladnou dokonce ani Zuzanu Belohorcovou (48), pro niž je tato turisty oblíbená oblast v Karibiku druhým domovem.

Slova podpory vnadná blondýnka vynesla na sociálních sítích a při té příležitosti sdílela fotku, kterou pořídila nedávno v bahamském kostele. „Děkujeme za to, že jsi nás ochránil. Tentokrát to pro obyvatele Floridy dopadlo relativně dobře. To se však nedá říct o obyvatelích většiny bahamských ostrovů, kde lidé přišli i o to málo, co mají,“ projevila smutek na Instagramu Belohorcová.

Některé fanoušky ale víc zajímal nevhodný oděv, v němž bývalá hvězda Peříčka s manželem, podnikatelem Vlastimilem Hájkem na posvátné místo vstoupila. „Zuzko to je oblečení na pláž, ne do kostela. Odhalená ramena, krátké nohavice a kšiltovka. I kostel má jistá pravidla úcty,“ poučila ji jedna z fanynek.

„Místo lokace bylo Bimini - Bahamy, kde jsme byli před dvěma týdny a do kostela se tam chodíme vždy pomodlit (před tím, než vyrazíme na místní pláže), pozdravit pana faráře a dětem vždy přineseme plné tašky pro naše děti už nepotřebných hraček, školních potřeb a už obnošeného oblečení. A na to, že máte plážové oblečení (v Karibiku ani nic jiného nenosíte) se nikdo nedívá,“ snažila se obhájit moderátorka lechtivého pořadu.

Její obhajoba ale spíš některé podnítila k dalším komentářům. „Všimněte si, jak je oblečený kněz vzadu a ministranti, přestože jsou také v Karibiku a je jim určitě extra horko. Když má žena holá ramena, nemusí se převlékat, ale v kostele by si je měla zakrýt. Sundání čepice by mělo být samozřejmostí, je to projev úcty,“ souhlasila s výtkou další fanynka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám