Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už čtyři měsíce si moderátorka Snídaně s Novou Iveta Kořínková (35) užívá mateřské radovánky. O vzácné momenty s malou Olívií se pravidelně dělí se svými fanoušky na sociálních sítích a teď s nimi sdílela dokonce i fotografii, na níž svou dcerku kojí.

Při té příležitosti se rozpovídala o svém trápení ohledně kojení. „Stále plně kojíme, možná i díky doktorce z Moravy (aktuálně trávíme "dovolenou" u rodičů). Po neustálém křiku a pláči při kojení (trvalo to víc jak 2 týdny) jsem byla zralá do Bohnic. Nechápala jsem, co se děje. Jídlo jsem měla vyvážené, pravidelně si dávala vývary - až mi lezly i ušima, caro s mlékem a kojící čaje na denním pořádku, vitamíny pro maminky taky. Ale malá pít nechtěla,“ svěřila se jinak šťastná maminka.

Nakonec to naštěstí nebylo tak zlé, jak se zprvu zdálo. „Byli jsme bezradní a po návratu aftů za nás přítel rozhodl, ať jdeme k lékařce. A ejhle! Ta nám řekla, že to nejsou afty, ale jen flíčky kvasinkového původu, které nebolí a není třeba je léčit. Dál malou zvážila a řekla, že přibírá v pořádku a nevypadá nemocně. Že za to všechno může laktační krize a bojkot kojení. A taky jí můžou růst zoubky, a proto je neklidná. Navíc miminku prý moje mléko rozhodně stačí,“ dovyprávěla svůj příběh moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám