Hlavní obsah
Článek

Před dietou Angličanku Zoe Boddy (28) a její matku Dianu Dick (56) dlouho trápila přebytečná kila. Dohromady vážily 228 kg, a to jen díky nezdravému životnímu stylu. S tím se rozhodly bojovat společně a jen po osmi měsíci tvrdého dietního režimu obě vážily už jen 70 kg.

To se jim podařilo tak, že ze stravy vyřadily sacharidy. „Předtím jsem si dávala k snídani toast s jogurtem, k obědu nějaký sendvič nebo koláč a k večeři rybu s hranolkami nebo něco podobného. Stále jsem se ale ještě dojídala zmrzlinou, čokoládou a dalšími sladkostmi,“ přiznala Diana.

Odhodlání s tím něco udělat získala až díky dceři, která ji k dietě přivedla. „Moje dvě dcery Luella (6) a Thea (4) potřebovaly aktivní mámu, která se o ně postará a bude jim stačit,“ svěřila se Zoe.

„Na začátku jsem byla trochu skeptická. Ale když jsem jednou šla s kamarádkou večer ven a začala se s ní porovnávat, tak jsem věděla, že s tím musím něco udělat. Pak mi volala máma a brečela mi do telefonu kvůli své postavě a já věděla, že v tom musíme pokračovat spolu,“ dodala žena, která si výsledek moc pochvaluje.

Reklama

Další články

Načítám