Hlavní obsah
Článek

Už téměř celý měsíc si Nikol Moravcová (36) zvyká na novou životní roli. V červenci totiž v pražské porodnici v Podolí přivedla na svět dcerku Violet, která se má už pěkně čile k světu. Svým uzlíčkem štěstí se teď úspěšná blogerka pochlubila na sociálních sítích.

„23 dní na světě a už ji zná půlka Letný. A to jsme s manželem jenom vyjeli "ulovit" něco k jídlu... Tak pro ty z vás, kdo nás ještě nepotkali - tohle je naše Violet, seznamte se!“ chlubila se na Instagramu novopečená maminka svou roztomilou dcerkou.

Následně se také rozpovídala o tom, jak prožívá druhou půlku šestinedělí. „Teda řeknu vám, že tohle období má hodně co do sebe. Příprava na novou roli - rodiče - se vším všudy! Někdy je to plný srandy, jindy zas pochybností. Návaly štěstí střídá strach a roztomilost se mění v zoufalství. Miminko umí krásně vonět, ale dokáže i pořádně "vonět". Občas mě přepadne splín a jindy zase totální pocit naplnění a lásky,“ svěřila se Nikol ve své otevřené zpovědi.

Také popsala svůj každodenní kolotoč. „Každý den nová výzva, hledání bilance. Učíme se, děláme chyby, objevujeme, nespíme, sníme, nejíme nebo se přejíme, nestíháme, užíváme, pereme, přebalujeme, kojení, sprcha, záchod a do toho zase ta myčka! Někdy hrajem na kytaru a klavír a někdy nám hrajou nervy. Nekonečný kolotoč událostí. Dá se na to vůbec připravit? Absolutně ne, ale dá se improvizovat a přesně o to se už 3 týdny snažíme!“ prozradila blogerka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám