Hlavní obsah
Článek

Někdy i celebrity nemají svůj den a trapas je na světě! Vykukující ňadro v honosné róbě či kalhotky, které svítí i na dálku, jsou už takovou klasikou všech pompézních akcí. Někdy se pro změnu slavné osobnosti dopustí faux pas v civilu, kdy je k jejich smůle při činu zachytí všudypřítomní slídilové či paparazzi.

Stahující kalhotky přes statná stehýnka v rozparku až k rozkroku například nedávno odhalila v ulicích zpěvačka Jennifer Lopez (54), která je svými ženskými proporcemi pověstná. Odvážný model pak zradil také zpěvačku Celine Dion (55). Nařasené saténové šaty v krémovém odstínu sice lichotily její pohublé postavě, jejich krátká délka však při scházení schodů odhalila její zářivě bílé kalhotky.

Trapasu se letos nevyhnula ani hollywoodská kráska Amber Heard (37), jež si oblíbila bezpodprsenkovou módní vlnu. Ne vždy k tomuto trendu ale vybere také vhodný model. Zatímco během filmového festivalu v Cannes na červeném koberci obstála vždy na výbornou, na procházce v šatech s hlubokým výstřihem provětrala jedno kůzlátko.

Bez podprsenky pak ráda chodí také Kim Kardashian (43). Ta se bez rozpaků producírovala v ulicích Los Angeles v elastickém tílku, které dokonale rýsovalo její poprsí v celé jeho kráse.

Na další módní trapasy roku se můžete podívat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám