Hlavní obsah
Článek

Už déle než půl roku leží česká blogerka Týnuš Třešničková (28) s četnými popáleninami v turecké nemocnici. Tam se dostala poté, co byla zraněna během ohňové show kuchaře v místní restauraci. O tom, jak je její stav vážný se dalo jen polemizovat, neboť o rozsahu zranění doposud spíše mluvila a na sociálních sítích sdílela své staré fotografie. Teď ale konečně získala odvahu a ukázala, jak vypadá její tvář po nehodě.

Fotka vznikla během rodinné návštěvy a ačkoliv si brunetka ústa zakryla rukou, je zcela jasné, že nehoda na její kráse nezanechala vážné následky.

„Udělaly jsme si s maminkou, babičkou a ségrou holčičí den. Alespoň na chvíli myšlenkami utéct z nemocnice a po 8 měsících si poprvé nalepit řasy a zvýraznit obočí,“ okomentovala svou aktuální fotku blogerka.

Fanoušky to velmi potěšilo a hromadně jí posílali lichotivé vzkazy. „Nádherná! Už ať jsi zpátky! Tvá tvorba tu chybí,“ znělo v jednom z mnoha komentářů. Ačkoliv o svém návratu krásná youtuberka zatím nemluví, po jejím poslední příspěvku je docela možné, že už to nebude dlouho trvat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám