Hlavní obsah
Článek

Raper Patrik Rytmus Vrbovský (47) a Jasmina Alagič (34) jsou už svoji. Své ano si řekli v pozdních odpoledních hodinách v prostorách zámečku Šimák Pezinok, který se nachází nedaleko Bratislavy. Ačkoliv místo obřadu před zvídavými reportéry hlídala ochranka, pár snímků z veselky se objevilo na sociálních sítích.

Pochlubila se s nimi kamarádka slavného páru, prominentní slovenská lékařka Alena Pallová, která si celý průběh dokumentovala, a pak některé střípky sdílela na Instastories. Podle nich se na nádvoří zámečku sešlo plno svatebčanů, kteří po obřadu vypouštěli balónky ve tvaru srdce.

Svatbě předcházely dlouhé přípravy a zvláště v předvečer velkého dne zamilovaným párem cloumaly emoce. Zatímco sympatická moderátorka si užívala čas se svými blízkými, raper rozjímal a vypisoval se ze svých emocí na sociálních sítích.

„Mám pocit, že poslední rok žiju v nějaké pohádce. Žena, která mi změnila život jedním nevinným střetnutím. Stačilo pár sekund a věděl jsem, že můj život už nebude jako předtím. Zažívám něco silného, co mě změnilo a je to den ode dne silnější. Možná mi neuvěříte, ale věděl jsem, že ten nahoře to tak zařídí, abych potkal ženu a do sekundy budu cítit, že toto je žena mého života a máma našich dětí,“ napsal dojatý Rytmus.

Raper a moderátorka se tak vzali přesně po roce vztahu. Zásnuby proběhly loni v listopadu po půlroční známosti a na Štědrý den pak oznámili, že spolu čekají svého prvního potomka. Své ano si pak stihli říct ještě předtím, než miminko přijde na svět.

Reklama

Další články

Načítám