Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) snad nebyl v lepší formě! Poté, co Českem obletěly lživé informace o jeho skonu, jako by teď chtěl všem škarohlídům dokázat, že se na smrtelnou postel ještě zdaleka nechystá.

Poslední dobou navštěvuje jednu akci za druhou a nezapomíná ani na své fanoušky. Aby jim byl ještě blíž, tak si založil účet na Instagramu, kde sdílí střípky z pracovního i soukromého života. A právě na sociálních sítích teď sdílel unikátní fotky ze svého vystoupení v O2 areně, kde byl vzácným hostem na koncertě Leoše Mareše (47).

Tam překvapil nejen výkonem, ale i svým vzhledem. Mistr totiž neusíná na vavřínech a snaží se jít s dobou. Místo elegantního obleku tak zvolil ležérní outfit, kterému dominovala pokreslená džínová bunda.

„Milí přátelé, vaše včerejší vřelé přivítání na koncertě Leoše Mareše v O2 aréně je pro mě nezapomenutelné! Tento večer mě naplnil energií a přinesl mi mnoho radosti na hodně dlouho. Díky Leoši za pozvání a velká gratulace k třikrát vyprodané aréně. Ještě musím hodně cvičit,“ napsal na Instagram Karel Gott. Snímky z koncertu si můžete prohlédnout kliknutím na šipku vpravo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám