Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Coby doktor Sova mladší v seriálu Nemocnice na kraji města řešil denně zdravotní potíže svých pacientů, v posledních letech ale sám jeho představitel Ladislav Frej (82) musel vyhledat hned několikrát lékařskou pomoc. Před dvěma roky podstoupil operaci srdce kvůli srdeční arytmii a na podzim loňského roku šel zase pod skalpel, tentokrát kvůli rameni.

Teď půjde na operační sál znovu. „Pořád nemám dost, takže jsem třináctého května objednaný na vinohradskou ortopedii a budou mi dávat endoprotézu pravého kolene kvůli artróze,“ přiznal populární herec na křtu nové sbírky básní kolegy Petra Baťka (46).

Herec je však stále aktivní na divadelní scéně a na jaro má nasmlouvanou práci, kterou už nemohl odvolat. Po operaci kolene tak bude brzy zase zpátky na jevišti. „V sezóně mám ještě dvě představení v Brně a Mladé Boleslavi, které musím zvládnout. Musel jsem říct, že to přinejhorším odehraji s hůlkou. Už to nešlo odložit,“ svěřil Super.cz Frej.

Pochroumané koleno ale není jediným zdravotním problémem, který ho v současné době trápí. Nedávná operace ramene totiž nedopadla podle jeho představ. „To se mi stalo na jevišti, mám utrženou šlachu, ale operace se moc nepovedla, protože už to nešlo sešít. Musím s tím cvičit. Bolí to pořád, ale dá se to vydržet a v hraní mě to neomezuje,“ přiznal herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám