Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotografům se podařil opravdu velmi povedený úlovek. Na pláži na Barbadosu totiž zvěčnili prince Charlese (70) v plavkách. Do Karibiku následník trůnu vycestoval se svou manželkou Camillou za reprezentativními povinnostmi. Našli si ale i chvilku na relax u moře, kde také vznikly snímky, co během chvíle obletěly svět.

Nejde ale zdaleka o jediné fotografie, které zachycují některého člena královské rodiny s obnaženou kůží. V plavkách se v minulosti ukázali také Harry s Meghan.

Charlesův mladší potomek byl před dvěma lety přistižen v plavkách na Jamajce, kam přicestoval s Meghan kvůli svatbě kamaráda. Zatímco jeho drahou polovičku v plavkách se fotografům zvěčnit nepodařilo, polonahého Harryho zachytili a potěšili tak mnoho fanynek.

Zato Meghan ukázala svou postavičku v bikinách v minulosti hned několikrát. Ještě než se stala součástí královské rodiny, vedla docela normální život a její sexy křivky byly k vidění na filmovém plátně i mimo něj.

Reklama

Další články

Načítám