Hlavní obsah
Článek

Poté, co Helena Houdová (44) prožila těžký rozvod s manželem Omarem Amanatem (46), zvolila alternativní způsob života, v němž se zabývá především sebeobjevováním. Na této cestě znovu otevřela svou 13. komnatu a rozhodla se očistit svou duši od traumat z minulosti.

Nedávno se královna krásy roku 1999 svěřila, že si v dětství prošla sexuálním zneužíváním a bulimií, později dokonce násilným vztahem s mužem, ale i k sobě samé, samovolným potratem, traumatickým porodem syna či manželstvím s nevěrníkem.Teď dokonce otevřeně promluvila o objevování své sexuality.

„Cesta k léčení mojí sexuality začala před šesti lety. Chtěla jsem milovat sebe a svoji yoni (ženský pohlavní orgán, především ale místo šamanské ženské síly, kterou žena využívá k vnitřní i vnější spiritualitě, pozn. red.), něco v té době nepředstavitelného. Chtěla jsem cítit jiné, větší, magické potěšení než jen v občasných povrchních orgasmech. Vydala jsem se na cestu k objetí své sexuality a objevila na ní tolik znalostí a léčení a hlavně sebe. Sebe - posvátnou, sexuální kněžku z dob dávných i ne tak minulých, ženu, jejíž sexuální tisícileté vědomosti a znalosti jsou zakódované v mém DNA,“ svěřila se Houdová na sociální síti.

Své znalosti chce Helena předávat dál, proto bude ostatní ženy učit, jak mají milovat zase ony svoji yoni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám