Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mateřství si herečka Lenka Zahradnická (33) užívá opravdu plnými doušky. Rok a půl stará dcera Jasmína se má čile k světu a také pěkně roste jako z vody. A není divu! Kráska, známá například svou rolí sestřičky v Ordinaci, totiž své malé princezně stále dopřává mateřské mléko.

Radost jí však kazí četné negativní reakce z okolí. „Čas od času se někdo pozastaví nad tím, že stále ještě kojím. Slýchám: Ukonči to, bude strašně závislá, v noci se nevyspíš, prsa budeš mít až u kolen, už to nepotřebuje... a mnoho dalších rad. Neumím nic násilně ukončovat, plánovat a rozhodovat za moje i její tělo. Jasně, někdy jsem fakt vyčerpaná, prsa mám jak kokršpaněl, a ne vždy se u toho takhle směju,“ svěřila se sympatická brunetka na Instagramu a pochlubila se fotkou, na níž má holčičku přisátou k ňadru.

Nakonec všem těmto lidem, kteří jí vehementně dávají rady, vzkázala: „Kojím, kojila jsem a budu kojit, dokud to bude třeba a půjde to. A slovní zásoba se taky třeba někdy obnoví a nebude to vypadat, že hraju aktivity sama se sebou.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám