Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden Česká televize úspěšně odstartovala už devátou řadu soutěže StarDance. Opět se představilo deset tanečních párů, které zazářily cha-chou a waltzem. Teprve dnes večer ale půjde do tuhého, neboť se budeme muset s jedním z párů rozloučit.

Ve druhém kole budou o přízeň poroty a diváků bojovat Veronika Arichteva, Monika Bagárová, Daniela Písařovicová, Daniela Šinkorová, Pavla Tomicová, Jiří Dvořák, Richard Genzer, Dalibor Gondík, Adam Mišík a David Svoboda, kteří zatančí společně s deseti profesionálními tanečnicemi a tanečníky. Tentokrát se budou střídat o sambu a valčík.

Vzhledem k tomu, že v prvním kole byl souboj dost vyrovnaný, je už teď zcela jasné, že rozhodování nebude vůbec snadné. Divácké hlasy navíc ovlivňuje nejen samotný taneční výkon, ale i sympatie soutěžících.

Na to, jak to všem sekne v kostýmech pro druhé kolo, se podívejte v galerii. Tuhle sestavu už společně na parketě neuvidíme, protože jeden z párů soutěž opustí.

Reklama

Další články

Načítám