Hlavní obsah
Článek

Herce Petra Buchtu a Štěpána Benoniho známe ze seriálu Ulice, kde bylo tolik dějových linek, že si divák, který u obrazovky neseděl dennodenně, aspoň jednoho z nich nepamatuje. Teď se ale objeví v novém nováckém seriálu Drazí sousedé v hlavních rolích, a protože se bude tohle komediální dílko vysílat jen dvakrát týdně, snad je stihnete častěji.

Bude to zápřah, ale kluci se těší. "Na tenhle rychlý způsob práce jsme zvyklí, takže jsme připravení," řekl za oba Štěpán. V Ulici už ani jeden z nich není. "Já se tam jen mihnul," dodal Štěpán. "A moje postava někam odjela, a jestli se vrátí, netuším," doplnil Petr. "Těžko by to stíhal, i když ateliéry jsou vedle sebe, tak by mohl přebíhat," smál se Štěpán.

Zápletkou, z níž scénář vychází, je dědictví 30 miliónů korun. A my si s kluky povídali na téma, co by vlastně s takovou částkou dělali oni sami. "Asi bych někam jel a něco i rozdal," tvrdil Petr. "Ten lže! Mně by stačilo nějakých deset a koupil bych si srub někde na Šumavě, kde bych spokojeně žil a chodil do lesa místo do práce. Herectví bych měl jen jako koníček," mínil Štěpán. "Tak já bych si koupil chatu v Beskydech a udělal bych to stejně," uzavřel Petr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám