Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka, která momentálně chodí s modelkou Stellou Maxwell (33), nyní připustila, že pokud jde o její sexuální život, zůstává otevřená prakticky čemukoliv. Pro označení své hypersexuality používá analogii k sýrovému sendviči.

Když Kristen Stewart (34) nyní hovořila s magazínem Harper's Bazaar, tuto analogii znovu vysvětlila: „Někteří lidé vědí, že jim chutná grilovaný sýr, a tak ho budou jíst pořád dokola, každý den po celý svůj život. Já chci zkusit všechno. Pokud mám grilovaný sýr, jakmile mi chutná, řeknu si: 'Tohle bylo v pohodě, co bude dál?' “

Když se Kristen v roce 2013 rozešla se svým dlouhodobým partnerem, hercem Robertem Pattinsonem (37), tehdy prohlásila, že ho „hluboce milovala“. Vlastně řekla, že takhle milovala všechny své partnery bez ohledu na jejich pohlaví. „Byla jsem hluboce zamilovaná do každého, s kým jsem chodila. Myslíš, že jsem to jenom předstírala?“ zlobila se v jednom z rozhovorů. „Vždycky jsem přijímala svoji dualitu. A opravdu skutečně v ni věřila. Nikdy jsem se necítila zmatená nebo pod tlakem. Jen jsem o ní nerada mluvila,“ vysvětlila.

Před Stellou Maxwell chvilku randila ještě s francouzskou zpěvačkou Soko. Se zmíněnou modelkou stáje Victoria's Secret to začalo někdy v roce 2016. V neděli řekla deníku The Sunday Times: „Nemluvila jsem o svých vztazích, které se staly veřejnými, protože jsem prostě chtěla, aby mé věci zůstaly moje. Nenáviděla jsem, že se detaily mého života změnily v komoditu a prodávaly se po celém světě. Ale vzhledem k tomu, že na mě byly upřeny pohledy tolika očí, najednou jsem si uvědomila že můj soukromý život ovlivňuje mnohem větší počet lidí než jen mě... Byla to příležitost odevzdat trochu toho, co bylo moje, aby i další lidé mohli dobře smýšlet sami o sobě.“

Reklama

Další články

Načítám