Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle dráždivou reklamu na ponožky jste ještě zaručeně neviděli... Švédská značka Happy Socks specializující se na punčochové zboží si pro svou kampaň vybrala modelku, jejíž specializací je úplně jiný obor - spodní prádlo a plavky. Však je také od loňského roku jedním z andílků Victoria’s Secret. Se Stellou Maxwell to byla ale rozhodně trefa do černého!

Šestadvacetiletá britská modelka, která se otevřeně hlásí ke vztahům se ženami, je poslední dobou na roztrhání. Kromě práce pro VS se nedávno objevila na mnoha přehlídkách během týdnů módy v New Yorku a Miláně a nově si připsala i exkluzivní kampaň pro Max Factor.

Za úspěch její poslední ponožkové kampaně na letošní podzim a zimu ale Stella, jež si loni prožila krátký románek se zpěvačkou Miley Cyrus, vděčí především fotografce Ellen von Unwerth. Její koncept sexy hospodyňky ve stylu pin-up plný barev dokonale funguje...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám