Hlavní obsah
Článek

Americká popová diva Lady Gaga (38) nemusí mít před letošní plavkovou sezónou sebemenší obavy, že by měla na svém těle cokoli vylepšovat. Zpěvačka se pyšní perfektními křivkami, což názorně předvedla u jednoho z luxusních bazénů v Las Vegas.

Na Instagramu Gaga pózuje v nebesky modrých bikinách s pečlivě upraveným účesem a se slunečními brýlemi. Ze snímku jejího pozadí jsou fanoušci nadšení a pochvalnými komentáři se to u něj jen hemží. Jeden z uživatelů ji dokonce neváhal nazvat nejžhavější ženou současnosti.

V americkém městě hazardu strávila Gaga od prosince 2018 spoustu času díky sérii vystoupení v resortu Park MGM s názvem Lady Gaga Enigma + Jazz & Piano.

Vlastním jménem Stefani Joanne Angelina Germanotta je jednou z nejúspěšnějších umělkyň všech dob, což dokazuje i výčet získaných ocenění, mezi které patří třináct cen Grammy, dva Zlaté glóby, ale i Cena Akademie - Oscar.

Je zároveň držitelkou šestnácti zápisů v Guinnessově knize rekordů. Jedním z nich je i ten, že se jí jako první osobnosti v historii podařilo získat Oscara, Grammy, Zlatý glóbus a cenu BAFTA během jediného roku. Stalo se tak v roce 2019 díky snímku Zrodila se hvězda a jeho titulní písni Shallow, nazpívanou s kolegou Bradleym Cooperem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám