Hlavní obsah
Článek

Lady Gaga (38) je po pěti letech single, a má tak mnohem víc času na své přátele, které kvůli hordě práce a bývalému snoubenci Tayloru Kinneymu trochu zanedbávala. V neděli je proto pozvala k sobě do Malibu na grilování. A jako správná paní domu se chtěla o své hosty postarat sama, bez pomoci lidí z cateringu nebo svých asistentů.

Jeden z pozvaných příchozích zpěvačku natočil, jak zkušeně se umí otáčet kolem grilu. Propečení kuřecích stehýnek a křidýlek svědomitě kontrolovala, otáčela podle potřeby jeden kousek za druhým a ještě si u toho stihla pohupovat do rytmu hudby. Pánové ale určitě nejvíc ocení její odvážně zvolený ‚pracovní oděv‘ - horní díl od bikin a džínové šortky.

Zpěvačce se možná i díky přátelům daří lépe se vyrovnat s nevydařeným vztahem. Další zaručenou metodou ke zlepšení nálady, která funguje na většinu žen a Gagu nevyjímaje, jsou nákupy. Na ty se podle fotografie z jejího Instagramu vydala ten samý den a největší úlovky si odnesla z nedalekého obchodu s potravinami Village Grocer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám