Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čerstvá držitelka Zlatého glóbu za roli upíří komtesy Elizabeth v sérii American Horror Story: Hotel Lady Gaga (38) dostala za úkol sama vytvořit fotografii na obálku pro nadcházející ‚předjarní‘ číslo časopisu V Magazine, do nějž rovněž přispěla jako hostující editorka.

Nebyla by to Gaga, kdyby se nejednalo o něco hodně originálního. Umělkyně tentokrát ke spolupráci musela přemluvit i svého snoubence Taylora Kinneyho (34), hvězdu seriálu Chicago Fire. Dvojice se zvěčnila nahá na podlaze pokryté igelity a malířskými potřebami ‚post coitum‘, tedy prý přímo po sexu. Snímek vytvořil Taylor v odrazu zrcadla a jak se Gaga nechala slyšet, v jejím snoubenci zřejmě dřímají umělecké sklony.

„Když jsme se poznali, Taylor maloval všechno kolem mě. Pár let zpátky, když jsme na tajňačku žili v San Diegu v boudě na pláži, jsme nikdy nenosili boty. Říkal mi, že by se se mnou chtěl milovat na malířském plátně a jeho sen se splnil tuhle neděli v Chicagu,“ svěřila Gaga čtenářům magazínu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám