Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen společné účinkování ve filmu, ale i v pouhém videoklipu stačí k tomu, aby se do sebe dva zamilovali… Před čtyřmi lety se to přihodilo dokonce jedné z největších popových hvězd. Okouzlit Lady Gaga (29) dokázal tehdy ještě nepříliš známý herec a model Taylor Kinney (34).

Pohlednou dvojici, která to dala dohromady díky spolupráci na klipu k písni You and I, v níž si rovnou tato dvojka střihla pár erotických scén, bylo možné potkat v nedávno v Los Angeles na premiéře páté řady seriálu American Horror Story, v němž ovšem hlavní roli neztvárnil Kinney, nýbrž Gaga. V nové řadě projektu s názvem Hotel vysílaném stanicí FX se přitom objeví další slavná neherečka Naomi Campbell.

Do losangeleského Regal Cinemas, kde se premiéra odehrávala, Taylor, známý ze seriálu Upíří deníky, svou polovičku samozřejmě rád doprovodil. Tentokrát byla navíc v červené róbě velice okouzlující a všem dávala okatě najevo, jak moc je i po letech zamilovaná…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám