Hlavní obsah
Článek

Ráda si dopřává nezdravé pokrmy i v pozdních nočních hodinách, stejně jako spousta jejích krajanů. Lady Gaga (38) jde ale příkladem a na sociální síti fanouškům předvádí, že i s takovými stravovacími návyky mohou s vynaloženým úsilím dospět k vysněné postavě. Gaga ještě vzkazuje: „Je načase říct noční pizze, kdo je tady pánem!“

Potetovaná autorka hitu Poker Face preferuje jógu, díky které je její tělo velice pružné. Však se podívejte, co s ním pětinásobná držitelka cen Grammy dovede. Blahodárné účinky jógy se tak i prostřednictvím Gagy a jejích fotografií dostávají blíž ke stále obéznější americké populaci.

Stejně jako móda se převážně u žen mění i trendy v oblasti fitness či taneční pohybové aktivity. Svého času každá druhá chodila na břišní tance, poté přišel spinning, následně dámy poznaly pole dance či zumbu. Poslední dobou zažívá podobný boom twerk. Jenže nic není stejně věčné jako právě jóga, které zůstávají věrné i celebrity. Praktikují ji například Hilary Clinton, Jennifer Aniston, Gisele Bündchen či Jessica Biel. Hojné zastoupení má i mezi slavnými muži, jako jsou Robert Downey Jr., Adam Levine nebo Russell Brand.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám