Hlavní obsah
Článek

Přesně před týdnem Česko zasáhla smutná zpráva o skonu vynikající zpěvačky a legendy hudební scény Hany Zagorové (†75). Zemřela 26. srpna dopoledne.

„Hani, lásko moje jediná. Děkuju ti za 30 krásných zamilovaných let! Na dnešní 11. hodinu už však nikdy nezapomenu. Strach, úplná beznaděj, že jsem tě navždy ztratil, a že už nejsi a nebudeš. Návrat do prázdného bytu mě drásá. Koukám na tvé věci a každý krok mi tě tu připomíná. Miluju tě a navždy budu! Tvůj Štefan," napsal zdrcený Štefan Margita (67) v den manželčina úmrtí.

V úterý pak proběhla zádušní mše, kde se sešli nejbližší, rodina a přátelé, aby se se zpěvačkou rozloučili. O den později, ve středu, měli možnost dát poslední sbohem také fanoušci, a to v Divadle Kalich.

Do 3. září se mohou loučit také na Vyšehradě v Praze, kde vzniklo pietní místo. Právě na vyšehradském hřbitově spočinou zpěvaččiny ostatky.

Týden po úmrtí Zagorové Štefan Margita zveřejnil sérii dosud nepublikovaných fotografií, momentek, které Haničku písničku, jak zpěvačce mnozí přátelé a fanoušci přezdívali, zachycují při práci i v civilu, a tak, jak si ji budou všichni pamatovat - se širokým úsměvem na rtech. „Nikdy nezveřejněné fotografie. Moc mi chybíš,“ připsal k nim Margita.

Štefan Margita zveřejnil soukromé snímky své zesnulé ženy Hany Zagorové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám