Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Smutná zpráva o úmrtí legendární zpěvačky Hany Zagorové (†75) dnes zasáhla nejen osobnosti z českého showbyznysu, ale i její fanoušky. Ti budou mít možnost zhlédnout dokument, který vznikal loni, a mapuje mimo jiné i období kolem jejích 75. narozenin a nechá je nahlédnout do Hančina soukromého života.

Během natáčení přišlo i na chvíle, kdy se Hana Zagorová nebránila dojetí. „Ačkoliv jsme film připravovali v souvislosti s jejím životním jubileem, Hanka si při některých pasážích byla vědoma, že je diváci uvidí v době, když už tu nebude… Byl to nejčistší člověk v československém šoubyznysu. Nikdy v životě jsem neslyšel, že by někoho pomlouvala,“ vzpomíná režisér a kamarád zpěvačky Michal Čoudek.

Dokumentární film „Nedělej Zagorku“ provede fanoušky její hvězdnou kariérou od doby, kdy se objevila na české hudební scéně jako interpretka a textařka, přes její slavné spolupráce s českými legendami jako je Petr Rezek, Karel Vágner nebo Hložek a Kotvald. Nechybí zde ani její další kolegové nebo její životní láska Štefan Margita (67). Dokument uvede televize Nova výjimečně dnes po Televizních novinách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám