Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takové narozeniny si rozhodně nepředstavovala. Hana Zagorová (†75) spolu se svým manželem Štěfanem Margitou (67) bojují s koronavirem. Zatímco operní zpěvák má lehčí průběh nemoci a je v domácím léčení, zpěvačka musí být kvůli vysokým teplotám hospitalizována.

Své 74. narozeniny, které připadají na 6. září tak stráví na nemocničním lůžku. „Věřte, že děláme, co můžeme, a brzy se s vámi uvidíme,“ vzkázali manželé v pátek fanouškům prostřednictvím své webové stránky. Margita se nyní svěřil s tím, jakým způsobem své manželce zpříjemní narozeninový den.

„Nemůžu ji navštívit, takže bohužel jenom telefonicky, jiná možnost není. Ale bude to jistě videohovor,“ prozradil TV Nova Margita a dodal, jak na tom Hanka je. „Hanička se cítila mnohem lépe, doufám, že příští týden už přijede domů,“ řekl zpěvák, který je doma v karanténě.

K narozeninám začali zpěvačce notně gratulovat také její fanoušci na sociální síti. Do jednoho jí všichni drží palce a přejí pevné zdraví. „Haničko brzké uzdravení. Jsi naše životní láska. Moc držíme palečky, abychom se brzy mohli sejit na koncertech. Všechno nejlepší k dnešním narozeninám. Hodně sil k překonání této nelehké nemoci,“ stálo v jednom z mnoha blahopřání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám