Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na vánoční svátky se vždy těšil. Tentokrát pro Štefana Margitu (67) budou ale mnohem smutnější než všechny předešlé. „Letošní Vánoce budou pro nás úplně jiné než ty v předchozích letech. Nebude vedle nás sedět u stolu naše milovaná máma, která letos zemřela. Tatínek odešel už před devíti lety. Proto s Hankou letos nepojedeme do mých rodných Košic,“ svěřil se operní pěvec.

Toho maminka Edita opustila letos v dubnu v úctyhodném věku 97 let. Pro Margitu a jeho rodinu tak bude těžké užít si svátky jako dřív. „Vánoční svátky budeme slavit v Praze, kam přijedou z Košic mí dva bratři s rodinami. Nebude oblíbený bramborový salát od mámy a už jí neudělám radost dárkem k Vánocům. Budou to letos smutné svátky, ale věřím, že Hanka, její rodina a naše nám pomohou překonat nejkrásnější svátky v roce, na který jsem se od dětství strašně těšil,“ svěřil smutně Margita, který se rozhodl, že své fanoušky o vánoční pohodu neochudí a má v plánu koncertní turné.

Tenorista vyrazí s manželkou Adama Plachetky Kateřinou Kněžíkovou a charismatickým barytonistou Jiřím Brücklerem na turné X MAS GALA. I přes svou pracovní vytíženost ale manžel Hany Zagorové (†75) plánuje, že stihne nazdobit i stromeček. „Letos nebudu zdobit několik vánočních stromků jako v předchozích letech. Jeden bude bohatě stačit,“ dodal Margita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám