Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po náročném roce plném pracovních zakázek plánuje Štefan Margita (67) se svou ženou, zpěvačkou Hanou Zagorovou (†75) strávit celé léto ve španělské Malaze, kde mají kousek od moře byt. „Budeme ve Španělsku dva měsíce a nezazpívám ani hoří. Budu mít červenec a srpen volno a moc se těším, že si odpočinu,“ svěřil Super.cz Margita.

Ten nyní vydává nové šansonové album Mapa lásky, na kterém celý rok pilně pracoval. A vydal se do San Francisca, kde bude dva měsíce zpívat. Kvůli svému povolání musí celý rok dbát na své hlasivky. Během dovolené ale přísný režim plánuje porušit.

„Budu jíst zmrzlinu a pít studené věci, budu se chodit koupat a budu na slunci, protože před představením nemohu ani na slunce, to pak odejde úplně hlas. Bude mi jedno, zda na mě bude foukat zapnutá klimatizace, chci odpočívat a dělat to, co si za celý rok nemohu dovolit, nejvíc se těším na zmrzlinu,“ prozradil se smíchem Margita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám