Hlavní obsah
Článek

Velikonoční svátky se nemusí slavit jen s pomlázkou v ruce v tuzemsku, ale také s lahví dobrého šampaňského ve městě lásky! Své by o tom mohla něco vědět Hana Zagorová (†75), která je s chotěm Štefanem Margitou (67) prožila v Paříži. Manželé se pochlubili fotkami, na kterých sice zpěvačka není vytuněná maskéry, ale přesto vypadá pořád stejně a nikdo se jí, jako u některých jejích kolegyň, nelekne. Mrkněte do fotogalerie!

Za svým o deset let mladším manželem odletěla do francouzského hlavního města už na Velký pátek, Margita tam v Národní opeře Bastille zkouší roli tambour-majora v opeře Vojcek rakouského skladatele Albana Berga.

„Na Velikonoční pondělí v Paříži dopoledne pršelo, a tak když se počasí krátce po poledni umoudřilo, vyrazili jsme do slavného obchodního domu s módou,“ řekl Super.cz Štefan Margita.

„Tenhle nádherný obchoďák je ve stylu art nouveau, nabízí vše, co se týká módy. Je jen pár kroků od slavné opery Garnier, do které Gaston Leroux zasadil děj svého románu Fantom opery a Andrew Lloyd Webber děj svého stejnojmenného muzikálu. A protože být v Paříži a nedat si šampíčko by byl hřích, dali jsme si ho právě během sbírání módní inspirace. Hanka si tam koupila boty a pro mne dárek k premiéře, kterou mám 26. dubna. Ale vážně nemám ponětí, co to je,“ culil se operní zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám