Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má za manželku popovou zpěvačku Hanu Zagorovou (†75), svého kopyta se ale drží a k popině se nechal operní pěvec Štefan Margita (67) poprvé zlákat až na koncertu Bravo, pane dirigente. Spolu s ostatními účinkujícími zpíval Pár přátel stačí mít od Michala Davida (63).

"Pravda je, že jsem se díval na kolegy, protože text jsem neuměl. Zpíval jsem spíš lalala, ale je to krásná píseň. Je to poprvé, co jsem něco takového zpíval, ale hudební režisér Milan Wolf, pro kterého ten koncert byl, si to zasloužil," řekl nám Štefan.

"Text mi sice dali, ale řekl jsem si, že se to učit nebudu a budu se řídit kolegy. Povedlo se to," pokračoval a my poznamenali, zda není škoda, že se skladbu nenaučil, protože by se mu ještě někdy mohla hodit.

"To je pravda, mohl bych si ten text vzít a pak to zazpívat na operním koncertu jako přídavek. To by byl zážitek. Třeba v La Scale," smál se Štefan a pak už jsme si povídali o tom, jak byl vždy Milan Wolf přísný režisér. "Fenomenálně slyší a výsledek desky stál vždy za to," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám