Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) má po narození syna Tadeáše za sebou první vystoupení. To mělo být již před týdnem na Moravě, ale zpěvačka ho kvůli zánětu hlasivek a průdušnice musela zrušit. Nyní už je v naprostém pořádku, a tak mohla zazpívat na vyhlášení Auta roku.

"Publikum bylo vstřícné, moderátor Jan Kovařík geniální a já nervní. V nervech jsem i jela domů, jestli tam není řev. A víte, co dělal Tadeáš s tatínkem? Koukali na fotbal," prozradila zpěvačka a ukázala fotografii z večera. Více než tváři ale váš zrak bude patřit jejímu dekoltu. Monika stále kojí a zdobí ji neuvěřitelné vnady. I když stále ještě není na své váze, vypadá božsky.

Absolonová si užívá mateřskou dovolenou, muzikálové zpívání minimálně do září pověsila na hřebík a na koncertech je možné ji spatřit jen výjimečně. Veškerý čas patří jejímu rozkošnému synovi. Další vystoupení Moniku čeká 19. dubna na galakoncertu Bravo, pane dirigente na pražském Žofíně, kde bude jednou z účinkujících.

Na koncertu vystoupí společně s dalšími hvězdami jako Michal David (63), Dasha, Kateřina Brožová (56), Štefan Margita (67), Yvetta Simonová, Leona Machálková (56), Ilona Csáková (53), Jitka Zelenková (73), Dagmar Patrasová (67), Marian Vojtko (51) a Michaela Nosková za doprovodu Big Bandu Felixe Slováčka.

Reklama

Další články

Načítám