Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těhotná moderátorka Lucie Borhyová (46) sice s přítelem Michalem Hrdličkou odložila plánovanou svatbu, ale nikoliv proto, že by snad prožívali první partnerskou krizi.

Oba jen nechtějí zbytečně nic uspěchat, protože si svatební veselku chtějí naplno užít. Borhyová první tři měsíce těhotenství trpěla nevolnostmi, a tak jsme ji ve společnosti téměř nevídali.

Momentálně je v pátém měsíci a cítí se skvěle. A do společnosti vyráží mnohem častěji. S Michalem Hrdličkou proto nemohla chybět na koncertu Hany Zagorové (†75) v pražské Lucerně. Zagorová a její manžel Štefan Margita (67) jsou totiž Lucčinými rodinnými známými a jako malou ji dokonce několikrát hlídali.

Borhyové těhotenství evidentně prospívá a po boku svého o deset let mladšího přítele celá září. Ken a Barbie českého šoubyznysu jsou do sebe pořád zamilovaní až po uši a pyšný nastávající otec Hrdlička snad při každé příležitosti něžně hladí rostoucí bříško své partnerky.

Ač už oba moc dobře vědí, jaké má jejich miminko pohlaví, zatím vše tají i před nejbližší rodinou. Zda se malý Lucas dočká bratříčka, nebo sestřičky, tak ukážou až nejbližší měsíce.

Reklama

Další články

Načítám