Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U operních pěvců jsme zvyklí, že bývají trochu při těle, ale najdou se výjimky. A mezi ně poslední dobou patří manžel Hany Zagorové (†75) Štefan Margita (67). Když jsme ho viděli u příležitosti předání platinové desky za jeho album duetů Melancholie, skoro jsme se vyděsili. Štefan je doslova kost a kůže.

"Mně připadá už skoro dva roky stejný," tvrdí Zagorová, ale zřejmě to bude tím, že s ním je pořád a změny nepozoruje. Pěvec nosí o šest čísel menší obleky a i ten nejnovější na něm už trochu visel. Nepřehání to už s hubnutím? Vypadá, jako by byl nemocný.

"Opravdu mi nic není, jen přesně dodržuji nastavený jídelníček," musel do kolečka opakovat pěvec místo toho, aby se radoval z nevídaného úspěchu, ke kterému mu přišli popřát i Karel Gott (†80) a Marta Kubišová. O tom, že by prodali šest tisíc desek, se totiž nezdá ani mnohým pěnicím a pěvcům z popové nebo rockové muziky.

A jak vlastně Margitův jídelníček vypadá? Zdánlivě jednoduše. Hlavně prý vynechává sladkosti, smažené jídlo a uzeniny.

Reklama

Další články

Načítám