Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V první řadě StarDance v roce 2006 dovedla Romana Vojtka k vítězství, od té doby si Kristýna Coufalová v oblíbené show nezasoutěžila. To se letos po 15 letech změní. Na parket se postaví s krasobruslařem a trenérem Tomášem Vernerem.

„Mojí ambicí je neotrávit Tomášovi tanec a opravdu bych si přála, aby ho to bavilo,“ svěřila Kristýna, s čím do jedenácté řady vstupuje.

Verner měl na taneční partnerku jeden specifický požadavek: přísnost, potřebuje prý tvrdé vedení. „A i když bude o hodně mladší než já, tak nemám žádnou potíž poslouchat příkazy mladší partnerky,“ svěřil.

Že je sportovec tělem i duší, dokazuje i tím, že na rozdíl od ostatních kolegů z řad celebrit, kteří neskrývají obavy z drilu, který je čeká, se Tomáš na fyzický zápřah na parketu vyloženě těší.

„Jako trenér sice člověk maká u příprav a u rozmýšlení a jako vedoucí několika organizací se člověk zapotí u administrativy, ale není tam ten fyzický základ, takže se těším, až se pustím do tréninku,“ říká Verner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám