Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár měsíci si svou účast ve finále StarDance ani neuměla představit. Půvabná Veronika Khek Kubařová (36) se ale v soutěži protančila až k celkovému vítezství.

K titulu královna tanečního parketu ji dostali nejen diváci, ale i tanečník Dominik Vodička, s nímž se na parketu vznášela v nejhezčích choreografiích letošního ročníku.

Vítězkou StarDance je Veronika Khek Kubařová.

Vedle tance si Veronika užívala i krásné šaty, ve kterých se na parketu mohla objevit. Nápady na ně pravidelně konzultovala s návrhářkou Taťánou Kovaříkovou.

„Musím říct, že mám strašnou radost, že s paní Táňou Kovaříkovou, která je absolutně boží, jsme o šatech mohly diskutovat. Řekla jsem jí, jak bych si některé věci představovala, a ona to zapracovala, takže to byla krásná tvořivá kooperace,“ svěřila herečka, jež například zářila v černožlutém modelu jako včelka Mája.

Veronika Kubařová ve StarDance

Během StarDance předvedla sexy postavu hned v několika krásných kostýmech. Svého manžela však nejvíce nadchla v modelu na rumbu, ve kterém byla za Zlatovlásku. „Musím se ještě domluvit, že bych si tu paruku kvůli manželovi ještě mohla půjčit domů, nevím, jestli mi budou důvěřovat, že ji vrátím v pořádku,“ řekla nám během soutěže Kubařová.

Který model Veroniky Kubařové se vám líbil nejvíc? Hlasujte v anketě pod článkem.

V jakém modelu se vám Veronika Kubařová ve StarDance líbila nejvíc?
Jako Včelka Mája v prvním kole
3,1 %
V romantických šatech z druhého kola
2,7 %
V puntíkaté sukni ze třetího kola
3,4 %
Jako Zlatovláska ve čtvrtém kole
2,1 %
V pátém kole, kdy oblékla obláčkový model
3,6 %
V černých šatech, které oblékla v šestém kole
63,5 %
V červených mini z charitativního kola
1,3 %
Ve žlutých šatech z osmého večera
7,9 %
V devátém kole, kdy zvolila sexy rozparek
2,2 %
V desátém kole, kdy zvolila několik modelů a nakonec vyhrála
10,2 %
Celkem hlasovalo 30084 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám