Hlavní obsah
Článek

Že se dostane tak daleko, ho na začátku vůbec nenapadlo. Pro youtubera Kovyho (27) neboli Karla Kováře skončilo StarDance před branami finále. Z výsledku ani Kovy, ale ani jeho tanečnice Veronika Lišková příliš smutní nebyli. A jak sama dvojice přiznala, vídat se hodlají i po soutěži.

„Já jsem ve Verče našel velmi dobrou kamarádku. Je velmi upřímná, a to i před kamerami, což velmi oceňuji, protože spousta lidí má tendenci se před kamerou přetvařovat,“ svěřil v chatu České televize youtuber, který by se rád s půvabnou blondýnkou potkával i na tanečním parketu.

Ze StarDance vypadl Kovy.

„Předpokládám, že se budeme vídat a třeba spolu i nadále tančit,“ řekl Kovy. „Máme domluvená nějaká předtančení,“ dodala Veronika s úsměvem a potvrdila, že se na ně fanoušci můžou těšit v nadcházející plesové sezóně.

„Čekají nás nějaká vystoupení, těším se na to, myslím si, že v lednu se nám po tom už bude trochu stýskat, protože přeci jenom StarDance byla takovou půlroční náplní našich životů a až ke konci nebezpečně intenzivní, protože od půlky července jste skoro každý den trénovali,“ prozradil Kovy s tím, že se na parketu objeví i během finále a zatančí kousek jejich valčíku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám