Hlavní obsah
Článek

Jasný finalista taneční soutěže StarDance Matouš Ruml (38) oslnil v sobotu porotu, která ho obdařila za perfektní paso doble desítkami. Herec neskrýval dojetí při postupu. Zároveň ale také přiznal, že ho dojal postup kolegyně Veroniky Khek Kubařové (36), která postoupila do finále jako třetí z rozstřelu s Karlem Kovym Kovářem (27).

Populární Lexa z Comebacku či David Kučera z Ulice přiznal, že pláče poměrně často, protože je citlivý člověk, takže slzy dojetí neskrývá ani u filmů. Nicméně tentokráte to byly slzy dojetí nad osudem.

Veronika Khek Kubařová ve StarDance

„Je to jedna velká euforie, jsem dojatý, že jsem ve finále. Mám pocit, že jsem ve snu. Pláču docela často, ale dneska to bylo hodně o nervy, protože jsem si přál, abych ve finále byl s Verčou. Ten rozstřel jsem hrozně prožíval a byl jsem vynervovanej jako nikdy, takže jsem plakal dojetím,“ říká už s klidným hlasem Matouš Ruml.

Na rozdíl od ostatních tanečníků strávil Matouš ve zkušebně nejméně času, protože musí každý večer hrát v divadle. Přestože ho netrápí žádné zranění, pouhá únava materiálu, tvrdí, že nejvíce se po skončení soutěže těší na spánek. „Chci se vyspat a také se těším, že konečně začnu vnímat advent a budu si užívat s rodinou a dětmi,“ sní Ruml, kterého příští týden uvidíte hned v pěti tancích.

Finalisté totiž zatančí nejlepší latinu, nejlepší standard, nejlepší celkový tanec, freestyle a nakonec zatančí všechny páry dohromady.

Reklama

Další články

Načítám