Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již přes deset let jsou jeho druhým domovem koncertní pódia, na kterých tráví valnou většinu svého času. Známý písničkář Xindl X (44) sfouknul na svém narozeninovém dortu už 40 svíček. Autor hitů jako Anděl nebo Láska v housce se za poslední roky ale takřka nezměnil.

Xindl X, jehož právé jméno je Ondřej Ládek, není ale jen úspěšný zpěvák. Pod svým skutečným jménem působí jako filmový a televizní scenárista. Je autorem námětu a spoluautorem scénáře filmu Restart a tvůrcem námětu seriálu Comeback. Věnuje se také skládání písní pro film a divadlo.

Xindl X a Markéta Dostálová si zatančí ve StarDance.

V osobním životě je Xindl X od roku 2012 spokojený po boku své manželky Moniky. S ní má zpěvák už dvě děti, dceru Alici a syna Mikuláše.

Letos se známý muzikant rozhodnul pro novou životní výzvu a kývnul nabídku stát se jednou z hvězd populární taneční soutěže StarDance. Typickou kytaru, bez které se na pódiu neobjeví, tak v posledních týdnech vyměnil za taneční boty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám