Hlavní obsah
Článek

Jeho fanoušci ho znají před mikrofonem a s kytarou v ruce. Od podzimu se jim ale Xindl X (44) vlastním jménem Ondřej Ládek předvede i jako tanečník. Hudebník je jednou z hvězd letošního ročníku StarDance a z nabídky naučit se tančit byl nadšený.

Já jsem neváhal ani chvilku, protože StarDance jako pořad mám rád. Hlavně hledám v životě pořád nové výzvy a novou zábavu, přeci jenom už přes deset let jezdím jenom koncerty, takže člověk je skoro pořád v dodávce, na chvilku vyběhne na pódium a odehraje si. Řekl jsem si, že začít se učit tančit, to je vlastně super,“ prozradil nám zpěvák na jednom z tréninků.

Zatímco někteří jeho kolegové menší zkušenosti s tancem mají, on byl dosud jak se říká, nepolíbený. „Měl jsem zkušenosti s tancem úplně minimální, měl jsem tak osm hodin tance v životě, takže jsem si řekl, že o to, to bude zajímavější a alespoň není potřeba se něco přeučovat, protože neumím nic, takže cokoliv, co se naučím bude dobré,“ svěřil Xindl X, který začal pod taktovkou profesionální tanečnice Markéty Dostálové pořádně dřít.

„Teď jsme začali intenzivněji trénovat, protože mezi tím byly nějaké dovolené a podobně. Teď tu trávíme čtyři hodiny denně a je to náročná, obzvlášť pro Ondru,“ svěřila půvabná brunetka po jejichž trénincích velmi často hudebník doma odpadne. „Já většinou přijdu z tréninku a spím ten zbytek dne, co netrénujeme. A dělám to tak půl na půl, čtyři hodiny na tréninku a čtyři hodiny u fyzioterapeuta,“ řekl ve vtipu zpěvák, kterému jdou kroky do hlavy celkem rychle, zatím si ale pořádně nezvyknul na své nové obutí, které z nohy pár měsíců nesundá.

„Taneční boty a podpatek mi zas tak nevadí, ale to, že jsou ty boty tak malý. Jsem zvyklý nosit velké boty a je mi pohodlné nosit boty o číslo i o dvě větší, což tady samozřejmě nejde, takže tiše trpím,“ prozradil Ondřej, kterému mu to i tak podle jeho taneční partnerky jde. „Trénujeme oboje, jak latinu, tak standard, ale myslím, že mu půjde spíš latina, tu jsme také zatím trénovali o dost déle a tomu standardu jsme zatím ještě moc nedali, spíš jsme k němu jen přihlédli,“ dodala s úsměvem Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám