Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chce zaujmout nejen ladnými pohyby na tanečním parketu. Veronika Kubařová (36) chce mít také na pohled krásné nohy, a tak si pro tančení ve StarDance dobrovolně vybrala velmi vysoké taneční boty. Mučí se v nich na trénincích až 4 hodiny a rozhodně se jich nehodlá jen tak vzdát.

„Vím, že mám krátké nohy, a tak jsem si řekla, že to bude dobře vypadat, a vůbec mi nedošlo, že to bude o to těžší,“ prozradila herečka s tím, že na vysokých botách je těžké udržet balanc.

„Jsem zvyklá na podpatky z divadla a ze svého života, takže na nich umím chodit, tak doufám, že se to nějak poddá, ale je to daleko větší dril na to být zpevněná a nepadat, protože to je jako na chůdách,“ řekla se smíchem herečka, která trénuje po boku Dominika Vodičky.

Se svým tanečním partnerem si skvěle rozumí a trénování si zatím oba užívají. Jak prozradili, ostatní páry zatím příliš neznají a na konkurenci se ještě podívat nebyli.

„Šli bychom se podívat, abychom zjistili, jestli jsme na tom dobře nebo špatně, ale nás nikdo nikam nepustí, potkáváme se na chodbách, tancovat jsme se ještě neviděli, není na to zatím ani prostor a čas,“ prozradila Veronika.

Uspěje Veronika Kubařová ve StarDance?
Ano, dojde hodně daleko
95,7 %
Ne, nemá šanci
4,3 %
Celkem hlasovalo 232 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám