Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanci se rád věnoval už v tanečních a byly doby, kdy Miroslav Hanuš (60) nevynechal snad jediný ples sezóny. Ve StarDance hodlá herec známý ze seriálů Případy 1. oddělení nebo Ulice zaujmout nejen tancem. Vymyslel totiž už taktiku, jak se dostat až do finále.

„Všimněte si, že my si vykáme, tady si všichni tykají, a to není elegantní, a ještě se tolik neznáme. Dali jsme si takový stimul, že jestli budou chtít lidi vidět, že si potykáme, tak musíme vyhrát a když vyhrajeme, tak si s Adrianou potykáme,“ prozradil humorně Hanuš, kterého jeho taneční partnerka Adriana Mašková na parketu rozhodně nešetří.

„Většinou tady trávíme čtyři až pět hodin. Nemohu říct, že bychom byli celou dobu tady, mezitím si zajdeme na kafe, zasmějeme se dost,“ svěřila tanečnice. Herec po pár zrušených trénincích na začátku pilně dře na parketu a prozradil, co ho žene kupředu. „Vytyčil jsem si nějaké cíle, které bych chtěl naplnit. Hlavní cíl je nezúčastnit se toho kolečka, protože to mi přijde jako veliká slabina pořadu, to mohli v BBC vymyslet nějak lépe,“ prozradil Hanuš, kterému se nelíbí, jak kolegové kolem vyřazeného páru vždy tančí v kruhu.

„Když někdo vypadne, tak tančí a okolo něho ti lidi, co tady dřeli, dělají Pásla ovečky v zeleném háječku, to mi přijde jako ponižující moment, ale ne pro ty, co vyřadili, ale pro ty, co zůstávají,“ řekl s humorem Hanuš, jehož cílem je se nezúčastnit tohoto kolečka. „Má to dvě řešení, vypadnete hned první, takže jsme v tom kolečku a za ty joudy jsou oni. Nebo se dostanete do finále a tam už se to kolečko nekoná, takže můj cíl je, nebýt v tom kolečku, a to je tedy těžký cíl,“ prozradil s úsměvem herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám