Hlavní obsah
Článek

Za moderátorským pultíkem nebo s mikrofonem v ruce se cítí nejlépe. Daniele Písařovicové (45) už se párkrát naskytla příležitost zahrát si před kamerou, vždy ale představovala sama sebe, a jak tvrdí, na nic víc by si také netroufla.

„Už jsem dostala takovou nabídku, ale vždycky jsem hrála novinářku, moderátorku nebo redaktorku, takže už mám za sebou pár takových štěků, kdy jsem se musela vypořádat i s tímhle, a to jsou pro mě naprosto stresující záležitosti. Když je člověk ve svém prostředí, tak stres vnímá trochu jinak a je zvyklý na svou práci,“ prozradila moderátorka, která se předvedla také v loňské řadě StarDance.

Se svým tanečním partnerem Michalem Mládkem už se od soutěže párkrát viděla a boky rozvlní před publikem i letos.

„My jsme si s Michalem párkrát zatancovali, a teď jestli bude příležitost, tak na podzim znovu,“ svěřila moderátorka, která dala také několik tipů své kolegyni Noře Fridrichové, která se populární soutěži upsala letos.

„Rady jsem jí nedávala, ale bavily jsme se samozřejmě o tom, spíš jsem jí říkala, co se osvědčilo mně, na co jsem si musela dávat pozor, a ať je hlavně v klidu, protože to ve finále není o tom, aby měla precizně propnutou špičku, ale aby si to užívala a měla z toho radost, protože ten čas, který tomu bude věnovat, je obrovský. Je to šílený žrout času, tak ať z toho má aspoň radost,“ dodala Písařovicová.

Reklama

Další články

Načítám