Hlavní obsah
Článek

Z nabídky stát se jednou z hvězd letošního StarDance byl nadšený. Známou soutěží si prošla už spousta jeho kolegů, a proto herci Matouši Rumlovi (38) telefonát z televize udělal před pár měsíci velkou radost.

„Z nabídky jsem byl nadšený, říkám to všude, pohyb mám rád a je to velká výzva, měl jsem z toho obrovskou radost,“ svěřil herec, který se proslavil rolí Lexy v seriálu Comeback. S taneční partnerkou Natálií Otáhalovou se stejně jako jeho kolegové už vrhnul na trénování.

„Vzhledem k tomu, že je léto, prázdniny a děti, tak to není úplně každodenní režim, ale mám treninky třikrát v týdnu, zatím,“ prozradil Matouš, kterého si Natálie nemůže vynachválit.

„Matouš mě překvapuje každý trénink víc a víc, musím ho pochválit, jde mu to,“ dodala s úsměvem Natálie. Sám Ruml je ke svým výkonům zatím skeptický, a to i proto, že s podobným tancem nemá žádné zkušenosti.

„Ve standardním a latino tanci jsem úplně nepolíbený, na škole jsem dělal muzikál a byl jsem v muzikálu, kde jsme tancovali, ale byla to moderna a čistá choreografie, ne standard, takže pro mě je to úplná novinka,“ prozradil herec, kterému nedává ani tak zabrat pohyb, ale učení se kroků.

„Učím se to od základů, mám pocit, že mozek mi to moc nebere, a že to jde pomaleji, ale Natálka mě chválí a má skvělý učební plán,“ prozradil Matouš s tím, že si pomalu zvyká i na taneční obuv.

„Latinky mají vyšší podpatek a trochu si v nich připadám jako když jsem na travesti show, občas se v tom zvrtne noha, bolí z toho nárty, ale jinak si myslím, že v pohodě,“ dodal herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám