Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zúčastnit se oblíbené taneční soutěže byl roky její sen. A ten si nyní Tonya Graves (54) plní. „Už dávno jsem chtěla do StarDance, ale nabídku jsem nedostávala, tak jsem na to zapomněla a teď to bylo velmi příjemné, když jsem ji dostala, protože to je prostě StarDance,“ prozradila zpěvačka.

Se svým tanečním partnerem Michalem Burešem pravidelně trénuje a rozhodně nechce nic podcenit. „Já vůbec zkušenosti s tancem nemám, jsem úplný začátečník, ale strašně mě to zajímá a ráda se učím nové věci,“ řekla Tonya, kterou její kolega rozhodně nešetří.

„Trénujeme tak čtyřikrát až pětkrát týdně a zatím jsme tady byli zhruba čtyři hodiny denně, přemýšlíme, že to trochu zkrátíme a uděláme to intenzivnější, protože jsme vždycky po tréninku hotoví a přijdeme domů a spíme,“ prozradil tanečník a Tonya obratem dodala: „ A jeden den jsme měli trénink skoro 6 hodin, to bylo když jsme trénovali tango,“ řekla zpěvačka.

Po náročném sportovním výkonu se musí, stejně jako její tanečník, každý den pořádně zrelaxovat, a to vydatným spánkem. „Je to pak složitý i večer usnout a ráno zase vstát a být na parketu ready. Ale jsem ráda, venku je velké horko a my tady máme klimatizaci, tak to je taky motivace,“ svěřila Graves, která je v tanci absolutní začátečník. „Ostatní soutěžící měli alespoň taneční, já jsem neměla ani to a všichni mi říkají, že to mám v krvi a že mám rytmus. Jako já waltz v krvi opravdu nemám,“ řekla se smíchem Tonya.

I přes velkou dřinu na parketu ale zatím neztrácí úsměv, ani dobrou náladu. Za svým mladším tanečním partnerem rozhodně nezaostává. „Michal má daleko více energie, než myslí, my jsme opravdu babi a děda,“ dodala se smíchem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám