Hlavní obsah
Článek

Starají se o rok a půl starého syna Bertrama Josefa, a tak pro Marka Dědíka (40) a jeho manželku Terezu není samozřejmostí, když spolu vyrazí jen ve dvou večer do společnosti.

Bývalý tanečník z televizní show StarDance, který se s Pavlou Tomicovou dostal až do finále, vyrazil na premiéru snímku Rychle a zběsile: Hobbs and Shaw.

„Oba máme rádi filmy, a tohle byla skvělá příležitost někam vyrazit. Moc jsme si film ve 4D projekci užili,” říká Marek, který by si podobný večer rád realizoval jednou týdně, ale zvládá to maximálně jednou za měsíc.

Pavla Tomicová a Marek Dědík ve StarDance

Na slavnostní projekci na pražský Chodov dorazil stylově na skútru. „Jsem docela odvážný a rychlý řidič. Musím se přiznat, že někdy jezdím jako dobytek. Jezdím rychle, přejíždím zleva doprava. Jsem takový ten řidič na skútru, kterého řidiči automobilů nesnáší,” sebekriticky přiznal tanečník, který se zatím ještě nestal obětí žádné nehody. „Brzdy zatím fungují, tak jsem v pohodě.”

Jízda na dvou kolech mu ale velmi vyhovuje, vyzrál tak na pražské dopravní zácpy. „Na skútru jezdím po Praze asi tři roky. V létě minimálně tři měsíce používám pouze skútr,” říká Marek, který se díky tomuto prostředku vrací do svých mladých let.

„Jako náctiletý jsem jezdil u nás na vesnici na Moravě na Pionýru, což jsem miloval.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám