Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka Radka Třeštíková (42), která bude už brzy zářit v taneční soutěži StarDance, má za sebou opravdu krušné chvilky. Jako by nestačilo, že se na ni od televizních diváků kvůli účasti v oblíbené show snesla ostrá kritika, teď na vlastní kůži zažila to, co je noční můrou snad každého rodiče.

Dcera Ela (6) si přivodila ošklivý úraz, který autorku úspěšné knihy Bábovky dohnal až k slzám. „Takhle jsem nebrečela už dlouho a ještě dlouho to celé nedostanu z hlavy, ale teď už to bude každý den jenom lepší,“ napsala Třeštíková k fotce dcery z nemocnice, kde jí dali levou ruku do sádry.

„Je zvláštní, kolika blbostí se ty naše děti bojí, všech těch pohádkových příšer, žraloků v rybníce, smyšlených historek od kámošů ze školky, zubaře, co se chce jen podívat do pusy, každého baf při hře na schovku, a pak, když se stane něco, co fakt není blbost, tak to nám dospělým nandaj svojí neuvěřitelnou statečností,“ zamyslela se pak na Instagramu spisovatelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám