Hlavní obsah
Článek

Česká televize potvrdila další hvězdu, která si zatančí v letošní desáté řadě StarDance. Jde o hudebníka Ondřeje Ládka známějšího pod pseudonymem Xindl X (44).

„Vždycky jsem si chtěl něco podobného zkusit. Několikrát jsem si říkal, že je ve mně určitě skrytý tanečník. Spíš z časových důvodů jsem ale nikdy netancoval. Jinak mám tanec moc rád, i když zatím jen z dálky. Je super, že mohu předstírat, že pracuji, a přitom se naučit tancovat,“ má radost z účasti v českotelevizní taneční show.

Zároveň prozradil i své cíle. „Asi každý by chtěl vyhrát, ale musím být realistický. Určitě tu budou tanečníci, kteří mají s tancem nějaké zkušenosti, a tak přede mnou budou mít náskok. Takže zatím bych nechtěl vypadnout jako první. Mou hlavní ambicí je posunout se někam dál, něco nového se naučit,“ řekl Ládek. „Můj jediný požadavek na tanečnici byl, aby byla hodně trpělivá,“ dodal se smíchem.

K dosažení stanovených met mu bude pomáhat tanečnice Markéta Dostálová. „Nechtěla jsem za partnera někoho úplně mladého a představovala jsem si buď hudebníka, nebo sportovce. A to se mi naštěstí splnilo. Mé dojmy z našeho seznámení jsou úplně skvělé. Myslím si, že nám to spolu půjde,“ vidí spolupráci s Xindlem X optimisticky, což je dobrý začátek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám