Hlavní obsah
Článek

I letos bude mít Česká televize ve StarDance zástupkyni ze svých řad. Nabídku do taneční show přijala moderátorka publicistického pořadu 168 hodin Nora Fridrichová (46).

„Já všeobecně jdu do každé nové příležitosti, co se mi nabídne. Tancovat moc neumím, protože jsem v tanečních poměrně lajdačila. Účast ve StarDance mi tedy přijde jako šance to dohnat a ve svých čtyřiceti dvou letech napravit napáchané škody,“ uvedla Fridrichová.

Ta si prý původně myslela, že nabídka na účast v populárním pořadu je zamýšlena v žertu. „Upřímně by mě to ani nepřekvapilo, protože já sama jsem docela poťouchlý člověk. Když jsem ale zjistila, že je to vážně míněná nabídka, tak jsem se začala strašně těšit,“ dodala glosátorka politického dění.

Tanečním krokům bude Fridrichovou učit Jan Kohout, který se na konkurz na nové tanečníky, které letošní řada představí, přihlásil na popud Jana Ondera. „Nejvíce jsem sledoval první řadu StarDance a potom tu loňskou, protože tam vystupovala moje bývalá taneční partnerka. Na tu jsem se byl dokonce podívat i ve studiu na přímém přenosu, a to byl úplně jiný zážitek než v televizi,“ řekl.

Vzhledem k časové náročnosti StarDance pro účinkující bylo nutné za Fridrichovou najít do 168 hodin zástup. Během vysílání soutěže Noru v moderování pořadu zastoupí jeho dlouholetá reportérka Kristina Ciroková.

V minulosti ve StarDance tančili také Jolana Voldánová, nynější partner Fridrichové Robert Záruba, Jaromír Bosák a loni to byla Daniela Písařovicová.

Související témata:
Jan Kohout

Reklama

Další články

Načítám