Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Proslavil se rolí Lexy v Comebacku, na obrazovkách se pak pravidelně objevoval i v seriálu Ulice (ve stejném seriálu hrála také Pavla Tomicová, která tančila loni, nebo letošní soutěžící Miroslav Hanuš) nebo v dětských Mazalech. A diváci se na herce Matouše Rumla (38) mohou těšit i v další sezóně, přijal nabídku ze StarDance.

I v jeho komentáři k účasti se jako u spousty jiných objevuje slovo „výzva“. „Pro mě je StarDance velká výzva. Hrozně se těším, protože pohyb mám rád a tanec mě baví. Na druhou stranu nevím, co od toho čekat, protože se standardním tancem nemám vůbec žádné zkušenosti. Ale zatím je mým hlavním cílem se tanec naučit,“ říká herec.

Na parketu mu bude partnerkou tanečnice Natálie Otáhalová. „StarDance je pro mě jedinečná příležitost a nová zkušenost, co se týče tance a jeho výuky. Neměla jsem vůbec představu, s kým budu tančit. Ale musím říct, že jsem si přála nějakého herce,“ svěřila.

V souvislosti s „hvězdami, které budou v televizní show tančit“, se spekuluje také o zpěvákovi Xindlu X, spisovatelce Radce Třeštíkové a zpěvačce Tonye Graves, Česká televize však jejich účast zatím nepotvrdila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám