Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno vydala zpěvačka Dasha (42) svoji třetí desku Symphony, takže fanoušci brunetky, kterou můžete znát jako členku kvarteta, které zpívá ve StarDance, a byla i vokalistkou Karla Gotta (†80), mohou její sametový hlas alespoň poslouchat doma.

Nyní se na ni ale mohou také podívat, i když jen prostřednictvím videoklipu. Zpěvačka totiž natočila ve spolupráci s režisérkou Evou Toulovou nový videoklip k písni Věřím hvězdám. Ta je zároveň titulní skladbou k režisérčině poslednímu filmu Casting na lásku.

Značnou část videoklipu tvoří právě záběry z filmu, kde hrají například Lukáš Langmajer, Milan Šteindler, Jitka Sedláčková, Václav Vydra (68), Jan Čenský (62) a další známé tváře. Druhou linkou klipu jsou scény s Dashou zpívající na pódiu Divadla JK Tyla v Červeném Kostelci.

Natáčení videoklipu probíhalo jen pár dní před samotnou srpnovou premiérou. „Bohužel jsme nestihli videoklip vydat v době premiéry filmu, ale aspoň jej můžeme publikovat v těchto chmurných dobách a pozvednout tak trochu náladu,“ doufá režisérka Eva Toulová.

Reklama

Další články

Načítám