Hlavní obsah
Článek

Britská média informovala, že v populární show Strictly Come Dancing, jež je předlohou české StarDance, si letos poprvé v šestnáctileté historii soutěže zatančí stejnopohlavní pár.

Stanice BBC už loni vydala prohlášení, že je této možnosti nakloněna. „V budoucnu jsme zcela otevřeni možnosti párování celebrit a profesionálních tanečníků stejného pohlaví, pokud by k tomu nastala příležitost,“ znělo ve vyjádření stanice. A tak se i stalo.

Podle listu The Mirror bude s ženou tančit nově potvrzená účastnice z řad celebrit, boxerka a olympijská medailistka Nicola Adams.

Už loni se v soutěži představili dva tanečníci, nešlo však o soutěžící, ale o vystoupení v rámci jednoho z dílů. Stanice tehdy od diváků dostala na dvě stovky stížností, uvádí The Telegraph.

Tvůrci české StarDance už před časem uvedli, že zahraniční trendy sledují, a proto není vyloučeno, že tento se promítne i do složení soutěžících příští řady.

„V rámci příprav nové řady 2021 čerpáme inspiraci z nejrůznějších koutů světa. Ale abychom diváky ČT mohli překvapit co nejlepší skladbou soutěžících, nechceme prozrazovat detaily,“ napsala Super.cz Lucie Kapounová z týmu StarDance.

Co už ČT potvrdila, je nový šéf choreografů. Jana Ondera po čtyřech letech nahradí Marek Zelinka.

Jste pro stejnopohlavní páry v české StarDance?
Ano
11 %
Ne
89 %
Celkem hlasovalo 15597 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám